Facebook RSS

Home Stiri Bogdan Oproiu, un membru al familiei Motocross CUP are nevoie de ajutor!
formats

Bogdan Oproiu, un membru al familiei Motocross CUP are nevoie de ajutor!

Bogdan Oproiu. Un pilot amator, un mare pasionat de motocross si de sport, fiul unui rider care in anii’ 70 facea senzatie, Gheorghe Oproiu. Bogdan a fost de-a lungul anilor o prezenta constanta la cursele din Motocross Cup. Cateodata, ne-am mirat de accidentarile mai grave sau mai usoare pe care le-a avut. Am ramas impresionati de cum a revenit de fiecare data pe Kawasaki-ul sau. In 2014, Bogdan a incheiat sezonul Motocross Cup pe locul 9 la Amatori, iar aceasta in conditiile in care, tocmai s-a aflat, echilibrul sau este afectat de un chist. Acest chist nu este post-traumatic, este un defect din nastere si se poate extrage. Costurile operatiei sunt in jur de 7.000 de euro. Bogdan are nevoie de ajutorul nostru, urgent!

 

Iata ce spune Bogdan: Sunt 4 luni de cand nu am mai mers cu motocicleta sau bicicleta… Dupa efectuarea unui RMN, diagnosticul este urmatorul :

Formatiune ocupatoare de spatiu chistic-like, negadolinofila, localizata in unghiul ponto-cerebelos stang, cu aspect IRM ce pledeaza pentru un chist epidermoid, cu efect de masa asupra trunchiului cerebral, ventriculului IV, si inglobarea/deplasarea nervilor cranieni V, VII, VIII si partial a nervului IX de partea stanga.

Acest chist nu este post traumatic, ci este un defect din nastere.Operatia se face la un spital privat din Bucuresti, data fiind complexitatea operatiei. Aceasta costa aproximativ 7000 de euro, cine este dispus sa ma ajute o poate face in urmatoarele cont-uri:

Bogdan Oproiu

COD IBAN:

RO83RZBR0000060011503293 BANCA RAIFFISEN swift RZBRROBU sucursala Pipera Bucuresti

RO35BTRL04301201B82040XX BANCA TRANSILVANIA swift BTRLRO22 Sucursala Unirii Bucuresti

Ro11brma0999100061827990 BANCA ROMANEASCA swift BRMAROBU sucursala Titan Bucuresti

paypal bogdan@bogdanoproiu.ro

bo1

bo2

bo3

bo4

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *