Facebook Twitter Gplus RSS

Home Stiri MX-ul se vede mai bine: riderii din Motocross CUP pot câştiga câte o cameră GoPro la fiecare etapă
formats

MX-ul se vede mai bine: riderii din Motocross CUP pot câştiga câte o cameră GoPro la fiecare etapă

Publicat in 2013/05/08 de in Stiri

GoPro Powered  by MotorSide susţine Motocross CUP, punând la bătaie câte o cameră GoPro HD Hero III , care va fi câştigată prin tragere la sorţi de către un norocos sportiv participant, la festivitatea de premiere.

La fiecare din cele cinci etape rămase de desfăşurat în calendarul Motocross Cup, piloţii se pot înscrie la tombola GoPro Powered by MotorSide, urmând ca numele câştigătorului să fie extras din „urna mobila”, care, cel mai probabil se va dovedi a fi o cască moto.

Veştile bune nu se opresc aici, filmele etapelor Motocross CUP vor deveni chiar şi mai încărcate de acţiune, deoarece GoPro Powered by Motorside pune la dispoziţia organizatorilor singurei cupe private de motocross, nu mai puţin de zece camere GoPro, care vor fi montate pe motocicletele piloţilor sau în locuri „strategice” pe circuitele de la Ciolpani, Zărneşti, Băicoi şi Prundu, circuite pe care se vor desfăşura următoarele etape.

Motocross CUP şi GoPro Powered by MotorSide fac ca acţiunea de pe circuitele de motocross să se vadă bine în confortul caselor pasionaţilor acestui sport.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
1 Comenteriu  comments 

1 comentariu

  1. Asta e supertreaba si o motivatie in plus pentru participanti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *