Facebook RSS

Home Stiri Motocross CUP – editie aniversara la Gorgota-Ciolpani, 15 ani de curse langa Bucuresti!
formats

Motocross CUP – editie aniversara la Gorgota-Ciolpani, 15 ani de curse langa Bucuresti!

motocross cup 15 ani gorgota ciolpani

Dupa cum anuntau organizatorii, cluburile Top Cross TCS si Dual Racing, prima editie din acest an a Motocross CUP, urma sa fie una speciala, ziua de 11 iunie, marcand si aniversarea a 15 ani de curse de motocross defasurate pe circuitul din apropiere de Bucuresti. 50 de sportivi au fost prezenti la eveniment, ei fiind incurajati de numerosi spectatori, fani ai motocrosului care nu au putut sa rateze o astfel de sarbatoare.

Vremea frumoasa, circuitul impecabil pregatit si atmosfera animata de Codrut Keghes, aka Dezbracatu’ au reprezentat ingredientele de baza ale zilei de sambata, momentul de maxima intensitate fiind duelul din Adrian Raduta si George Cabal, doi dintre putinii sportivi care mai alearga la clasa MX1, cea mai puternica din motocross.

In spatele lor, Istvan Balasz, unicul alergator la clasa MX2 si Mihai Stoichescu, venit special de la Lugoj pentru aceasta cursa, dau si ei o teribila reprezentatie, luand cu asalt elementele tehnice ale solicitantului circuit. Adrian Raduta castiga ambele manse, dar dupa cum cu modestie spun organizatorii, e mai putin important cine a castigat, important este ca acest sport sa mearga inainte in Romania, in ciuda dificultatilor cu care se confrunta! Cei cinci copii care alearga la cea mai mica clasa, MX50, – Bartha Milan, Iovita Mark Luca,  Cicu Valentin, Sulaga Luca si Keghes Stefan sunt parca si mai puternic incurajati de spectatori, la fel ca si pustii de clasele MX65 si MX85, la care participa si sportivi veniti din Bulgaria si Republica Moldova!

cei mai mici piloti de la ciolpani

Fetele de clasa MX2 Juniori – Iasmina Stan si Stefania Bancila, fac senzatie, iar Iasmina urca pe podium, dupa doua manse. La Amatori si Veterani, care iau startul impreuna, de aceasta data, se pare ca experienta veteranilor a facut diferenta, intrucat Ciprian Popescu si Zoltan Fazekas s-au duelat pentru prima pozitie in ambele manse. Zoltan Fazekas s-a impus in final, iar cel mai rapid amator a fost Gerczuj Nandor. Ocupantii primelor trei locuri la fiecare clasa au fost premiati personal cu cate 500 de lei de catre domnul Ilie Raduta, cel ce poate fi denumit pe drept cuvant, „ctitorul” acestui circuit. Suntem de acord, suma nu suporta comparatie cu sumele investite in alte sporturi „de masa”, tinute in brate de mass media, ai caror „fani” necesita supraveghere din partea fortelor de ordine, dar mai important este poate ca in Motocross CUP, sportivii au petrecut alaturi de spectatori, pana noaptea tarziu, dupa festivitatea de premiere. Cei implicati in acest sport au fost rasplatiti nu doar cu diplome si medalii ci si plachete aniversare de „15 ani de circuit Gorgota Ciolpani”.

foto: Top Cross TCS

Clasamente dupa doua manse

 

MX 50

1.Bartha Milan

2.Iovita Mark Luca

3.Cicu Valentin

4.Suiaga Luca

5.Keghes Stefan Eugen

 

MX 65

1.Golovicichin Mihail

2.Chiujdea Ioan

3.Teodorescu Razvan Gabriel

 

MX85

1.Timus Nicolai

2.Marinescu Cristian

3.Boscov Maxim

 

MX2 Juniori

  1. Iosif Petru
  2. Poponut Andrei
  3. Stan Iasmina

 

MX2

  1. Balasz Istvan

 

MX1

  1. Adrian Raduta
  2. George Cabal
  3. Mihai Stoichescu

 

MX 1 Amatori

  1. Visoiu Marcel Romeo
  2. Zahirov Sedat
  3. Tanase Laurentiu

MX2 Amatori

1.Gerczuj Nandor

2.Kinda Geza-Lorand

3. Okos Zsolt

 

MX Veterani

1.Fazakas Zoltan

2.Popescu Ciprian

3. Enceanu Alexandru

juniorii la ciolpani

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *