Facebook RSS

Home Slide 11 iunie, 2016, Gorgota Ciolpani: aniversarea a cincisprezece ani de curse la circuitul de motocross si prima etapa din acest an a Motocross CUP!
formats

11 iunie, 2016, Gorgota Ciolpani: aniversarea a cincisprezece ani de curse la circuitul de motocross si prima etapa din acest an a Motocross CUP!

motocross cup la ciolpani aniversare

Fanii motociclismului off-road vor avea parte de un adevarat regal, sambata, 11 iunie, incepand cu ora 10:00 AM la circuitul de la Gorgota Ciolpani: zeci de sportivi sunt asteptati inca de dimineata pentru prima etapa din acest an a Motocross CUP, dar si pentru aniversarea a cincisprezece ani de competitii la circuitul situat la doar patruzeci de kilometri de Bucuresti, un eveniment care-i va atrage pe multi motociclisti pasionati.

 

Daca ziua de sambata va fi rezervata intrecerilor la cele sapte clase, venirea serii va da startul unei petreceri, cu DJ, gulas din partea casei, petrecere care, spun organizatorii, cluburile Top Cross TCS si Dual Racing se va prelungi mult in noapte. Este adevarat ca viata de sportiv presupune o disciplina stricta, insa cincisprezece ani de curse si de munca pentru dezvoltarea si intretinerea circuitului merita sarbatoriti asa cum se cuvine. Din 2001 incoace, etape de campionat european si mondial de motocross s-au desfasurat pe acest circuit, al carui design actual a fost realizat de catre specialistul Youth Stream, promoterul Campionatului Mondial de Motocross, neo-zeelandezul Greg Atkins, care va fi si el prezent sambata la Gorgota Ciolpani. Maestru de Ceremonii al intregului eveniment, curse plus party va fi nimeni altul decat Codruț Khegeș (Dezbrăcatu)!

 

Cursele din Motocross CUP, desfasurate inca din 2012, sunt cunoscute pentru calitatea organizarii, dar si pentru atmosfera prietenoasa, care domneste in randul sportivilor si al spectatorilor. Intrucat motocrosul este un sport de nisa in Romania, majoritatea pilotilor, desi rivali pe circuit sunt buni prieteni in paddock, incurajandu-se reciproc. „Acesta este spiritul pe care ne-am dorit sa-l creem”, spun organizatorii Motocross Cup, aflati acum in febra ultimelor pregatari.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *