Facebook Twitter Gplus RSS

Home Slide Organizatorii Motocross Cup anunta calendarul provizoriu al sezonului 2014
formats

Organizatorii Motocross Cup anunta calendarul provizoriu al sezonului 2014

Publicat in 2014/03/03 de in Slide, Stiri

Ajunsa la al treilea an de desfasurare, competitia privata Motocross Cup are inclus in calendar, un numar de sase etape, organizatorii, cluburile sportive Dual Racing Team si Top Cross TCS , studiind posibilitatea ca numarul de etape sa fie crescut la opt. Ca si pana acum, prima etapa a Motocross Cup este programata la Prundu, in weekend-ul imediat urmator Pastelui, organizatorii dorind sa fie siguri ca primavara isi va fi intrat in drepturi, iar sportivii vor beneficia de cele mai bune conditii meteorologice.

Urmeaza etapa de la Ciolpani, – circuitul care a gazduit zeci de competitii, inclusiv de nivel mondial si european, programata pentru sfarsitul lunii mai, pentru ca apoi sportivii sa alerge pe recent construitul circuit din apropierea autostrazii Bucuresti-Pitesti, unul foarte accesibil, indiferent de nivelul de pilotaj al riderilor.

Pentru restul sezonului, Motocross Cup se concentreaza pe vestul si pe centrul tarii, zone cu traditie in motociclism. Astfel, la mijlocul lunii iulie, competitia poposeste din nou langaTimisoara, pe circuitul de la Sag, din fericire situat reconfortant de aproape de apele racoroase ale Begai. Luna august este luna de pauza, pentru ca la sfarsitul lui septembrie, actiunea sa se mute la munte, in “templul” motocrosului romanesc, circuitul de la Zarnesti. La doar un weekend distanta, motocrosistii vor da ultima proba pe circuitul de la Sfantu Gheorghe, in premiera pentru Motocross Cup. Forma in care se prezinta circuitul, latimea sa si structura elementelor tehnice au fost imbunatatite inca de la finele lui 2013, gratie experientei lui Adrian Raduta.

Programata pentru 12-14 septembrie 2014, Cheile Gradistei Dirt Fest, o competitie care aduce impreuna riderii de motociclete cu cei de biciclete, la care anul trecut au concurat piloti de top mondial precum Graham Jarvis Paul Bolton, cu probe de super-enduro, stafeta moto-bicicleta, 4X , down-hill si chiar mountain-board va beneficia de expertiza organizatorica a clubulurilor Dual Racing Team si Top Cross TCS.

 

Calendar provizoriu Motocross CUP, 2014:

Etapa 1, Prundu, 26 aprilie, 2014

Etapa 2, Ciolpani, 31 mai, 2014

Etapa 3, Bucuresti, A1, 5 iulie 2014

Etapa 4,Timisoara, Sag, 19 iulie

Etapa 5, Zarnesti, 27 septembrie

Etapa 6, Sfantu Gheorghe, 4 octombrie

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *