Facebook Twitter Gplus RSS

Home Slide Alertă MX: cei mai buni piloţi de motocross vin să îşi măsoare puterile lângă Bucureşti!
formats

Alertă MX: cei mai buni piloţi de motocross vin să îşi măsoare puterile lângă Bucureşti!

Publicat in 2013/10/08 de in Slide, Stiri

Etapa cu numărul cinci a Motocross CUP, penultima a acestui sezon, se va desfăşura sâmbătă, 12 octombrie, începând cu ora 12:00 în imediata apropiere a Bucureştiului, pe circuitul Autostrada A1-Militari. Zeci de motocrosişti de toate vârstele se vor duela pe parcursul întregii zile, în cele opt clase la care se aleargă în singura competiţie privată de motocross a României. Dacă Ciprian Staicu, câştigătorul clasei Amatori de anul trecut, este instalat autoritar la conducerea clasei MX1, cea mai puternică clasă, la clasa dedicată adolescenţilor, MX 85 lupta rămâne deschisă. Oricine dintre Blaga Levente (Sugas Sfantu Gheorghe), Andrei Poponuţ (Jitsu Zărneşti) Alexandru Grădinariu (CSM Bucureşti) şi Iasmina Stan (Vectra Racing) poate urca pe prima treaptă a podiumului!

După ce a reprezentat România la Motocrosul Naţiunilor, Adrian Răduţă lucrează în acest moment la pregătirea circuitului de motocros de lângă Bucureşti. Prezentat anul trecut drept un circuit excelent pentru piloţii începători, acesta îşi păstrează aceste valenţe, chiar dacă este în prezent lungit cu 300 de metri, iar pentru a trece de trambuline, sportivii vor trebui să zboare mai mult decât o făceau anul trecut. „Există mai multe variante pentru piloţii avansaţi, mai multe detalii tehnice, dar cel mai apropiat circuit de motocross de lângă Bucureşti se adresează tot începătorilor. Spectacolul va fi garantat”, spune Adrian Răduţă (Top Cross TCS).

Pentru zbor la joasă înălţime, cu motociclete puse paralel cu solul, dueluri roată la roată şi  o porţie serioasă de adrenalină, în acest weekend, destinaţia este una singură, circuitul Autostrada A1-Militari, ieşirea de pe şoseaua de centură spre Dragomireşti Deal.

Click pe harta pentru a mari imaginea

Click pe harta pentru a mari imaginea

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *