Facebook RSS

Home Slide Câştigătorii claselor MX 50 şi MX 65 din Dementor KTM Motocross Cup au fost răsplătiţi cu câte o motocicletă de curse
formats

Câştigătorii claselor MX 50 şi MX 65 din Dementor KTM Motocross Cup au fost răsplătiţi cu câte o motocicletă de curse

Publicat in October 28, 2012 de in Slide, Stiri

Visul oricărui copil de a avea o motocicletă de curse cu care să devină campion a devenit o realitate pentru doi mici piloţi de motocross din România. Este vorba despre sibianul Marius „Mario” Popovici (AMC Bogdan) şi despre Hunor Szfarli (ORT Racing Odorheiu Secuiesc), care au fost răsplătiţi sâmbătă seara la Prundu cu câte o motocicletă KTM, pentru câştigarea claselor MX 50 respectiv MX 65 ale competiţiei care reuneşte elita motocrosului autohton.

 

„Sunt fericit că am ajuns cu bine la final si mă gândesc deja la sezonul viitor. Copii fericiţi, aşa cum am văzut în această seară, înseamnă un viitor mai bun”, a declarat Dan Tatoiu, din partea Dementor KTM, sponsorul principal al cupei private care îşi propune să pregătească o generaţie de sportivi ce pot reprezenta România cu succes pe scena internaţională a motocrosului. Valoarea celor două motociclete depăşeşte 8.000 de euro, la care se adaugă şi premiile oferite de sponsorii atraşi de organizatori, cluburile sportive Dual Racing şi Top Cross TCS.

 

Ionuţ Corbea a reprezentat deja onorabil România în finala Campionatului European de Motocros şi a urcat pe prima treaptă a podiumului la clasa MX 85, iar George Căbăl (Vectra Zărneşti), pilot pregătit de zărneşteanul Ovidiu Spârchez (antrenorul lotului naţional de motocross), câştigătorul clasei MX2, îşi propune ca anul viitor să îşi încerce forţele în Campionatul European de Motocros.

Pe prima treaptă a podiumului clasei MX1, Adrian Răduţă a declarat că anul viitor va lua o pauză competiţională, urmând a se dedica activităţii organizatorice în această competiţie care reuneşte elita motocrosului românesc dar şi antrenoratului, iar câştigătorul de la Amatori, ambiţiosul Ciprian „Zărzărică” Staicu va alerga anul viitor alături de profesionişti. Nu în ultimul rând, clasa Veterani a fost câştigată de Ciprian Popescu (Dual Racing Team), care timp de un sezon întreg a fost şi organizator şi pilot în această competiţie: „Avem deja idei pentru anul viitor şi sunt extrem de mulţumit că primul sezon an al Dementor KTM Motocross Cup s-a încheiat fără incidente, ceea ce a confirmat calitatea organizării. Doresc să le mulţumesc pentru participare tuturor sportivilor şi familiilor lor, care împreună formează o altă mare familie, cea a motocrosul”, a declarat Ciprian Popescu.

Mario Popovici

Mario Popovici

 

Szfarli Hunor

Szfarli Hunor

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
1 Comenteriu  comments 

1 comentariu

  1. vali grigorescu

    SPER DIN TOT SUFLETUL CA ACEASTA CUPA ,SA CONTINUIE SI SA ATRAGA CITY MAI MULTI SPONSORI SI ORGANIZATORI .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha *


*