Facebook RSS

Home Media Top Gear scrie despre Dementor KTM Motocross Cup
formats

Top Gear scrie despre Dementor KTM Motocross Cup

Publicat in December 18, 2012 de in Media, Presa, Stiri

Dupa ce intregul sezon au fost alaturi de noi, acoperind mediatic etapele Dementor KTM Motocross Cup cu materiale pe site si pe print, cei de la Top Gear dedica o pagina competitiei noastre in numarul decembrie 2012/ianuarie 2013 al revistei. “Un start la motocros este echivalentul a trei galeti de adrenalina” spune Florin Popa, redactorul sef Top Gear si nu putem decat sa ne bucuram ca primul an de Dementor KTM Motocross Cup i-a produs asemenea emotii pasionatului jurnalist. Speram ca evolutiile riderilor in sezonul 2013, entuziasmul fanilor si implicarea echipelor, sponsorilor si familiilor pilotilor ii vor inspira in continuare pe prietenii nostri de la, probabil cea mai iubita revista de masini (si cateodata si de motociclete si chiar biciclete) din Romania. Multumim Top Gear, multumim Florin Popa!

Si, cum editia decembrie-ianuarie a Top Gear nu e una oarecare, caci paginile ei contin cele mai dorite si mai asteptate Premii auto ale anului 2012, scrise asa cum doar britancii dar si ai nostri stiu sa o mai faca, v-o recomandam cu drag.

Florin Popa (foto jos) a fost prezent si la Festivitatea de Premiere  Dementor KTM Motocross, desfasurata in octombrie, la Prundu.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
1 Comenteriu  comments 

1 comentariu

  1. vali grigorescu

    cea mai frumoasa familie DEMENTOR MOTOCROSS CUP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha *


*